Slideshow Image 1 Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Wij zijn officieel dealer van :

    sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image sponsor_image

Bedrijf
U vindt ons bedrijf in Zuid Holland in de plaats Lekkerkerk. Wij zijn gespecialiseerd in de Verkoop , Reparatie , Verhuur en Onderhoud van alle tuin en parkmachines voor de particuliere en professionele bedrijven. Zoekt u een betrouwbaar adres waar de klant eerlijk en vakkundig advies krijgt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig en flexibel bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, reparatie en verkoop van al uw machines. Als dealer vertegenwoordigen wij topmerken. De logo 's vindt u in de kolom linksonder. Als u hier op klikt verwijzen ze u gelijk door naar de website van de importeur.

Reparatie:

Als u een kundige en flexibele monteur zoekt voor reparatiewerkzaamheden, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in praktische vaardigheden, omgangs-vormen, communicatieve vaardigheden en kwaliteitsbesef. Onze monteur heeft ook een bedrijfsauto die voorzien is van alle mogelijke materialen. Wat er ook voor reparatiewerkzaamheden zijn, hij heeft alles bij de hand. Wij repareren voor grote en kleine organisaties, particulier,hovenier, verenigingen ,bouwbedrijven,aanneembedrijven,loonwerkbedrijven. Kortom teveel om op te noemen. Mocht het desondanks niet mogelijk zijn om de reparatie werkzaamheden op locatie uit te voeren dan halen wij de machine gratis bij u op. En na reparatie brengen wij deze natuurlijk weer bij u op locatie.

Onderdelen:

Vele gangbare onderdelen zijn bij ons op voorraad. Onderdelen kunnen wij leveren voor elke machine ongeacht merk of type. In de kolom linksonder vindt u het logo van Kramp. Als u hier op klikt beschikt u over een groot assortiment onderdelen en onderdeel tekeningen. Deze onderdelen kunt u allemaal bij ons bestellen. Vandaag besteld morgen in huis. Staat het onderdeel er niet bij wat u zoekt. Ook deze kunnen we voor u bestellen. Bel of mail gerust voor al uw vragen.

Keuren:

Machines periodiek laten keuren door een deskundige is verplicht volgens de Arbowet uit 1998, art 7.4a lid 3. Deze verplichting geldt voor u, als eigenaar van machines en werktuigen. Om er voor te zorgen dat u aan uw wettelijke verplichtingen kunt voldoen, Kunnen wij de machines jaarlijks voor u keuren. Deze keuring is begonnen met landbouw- en tuin- en parkmachines, maar is uitgegroeid tot een volwaardige keuring voor al uw arbeidsmiddelen. Wat u daarmee bereikt? Veilige machines, voor uzelf en voor uw personeel.

Verkoop:

Voor de verkoop kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij leveren hoofdzakelijk topmerken. U kunt hier denken aan de volgende merken. Jonsered,Husqvarna,Stihl,Gardena,Flymo,Honda,Yamaha,Kawasaki,Wacker,Dibo,Eliet,Stiga,
Alko,Dab,Green Technology,Gtm,Oklima Master,Metabo,Silky,Solo, enz enz. Staat u merk er niet bij ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht.